28. kolo
06.03.2022 15:00 CET
1 : 4
(1:3)

Reportáž

Domenico Berardi (© AFP)

Sassuolo má další výhru, v Benátkách se prosadilo čtyřikrát

Ve výborné formě pokračuje Sassuolo. Po výhrách nad Interem a Fiorentinou zvítězilo i v Benátkách. Neroverdi beze zbytku naplnili roli favorita a brankáře Romera pokořili celkem čtyřikrát. Dvě branky obstaral Domenico Berardi, po jedné trefě přidali Giacomo Raspadori a Gianluca Scamacca.

Sassuolo začalo v Benátkách nejlépe jak mohlo a již ve 2. minutě vstřelil úvodní gól Giacomo Raspadori. Domácí obrana ho marně naháněla a poté, co si Raspadori položil obránce přesně zakončil. Za dalších patnáct minut udeřili hosté podruhé. Po ruce Aramua v pokutovém území odpískal sudí penaltu a Domenico Berardi jí s velkým štěstím proměnil.

Benátky si nevěděly rady a "znásilňování" ze strany Sassuola pokračovalo Ve 28. minutě byl brankářem Romerem faulován Berardi a k pokutovému kopu se tentokrát postavil Gianluca Scamacca. Stejně jako předchozí exekutor i on penaltu proměnil a zvýšil už na 3:0.

Domácí ještě zvládli v prvním poločase vstřelit kontaktní branku a ve 33. minutě se o ní zasloužil Thomas Henry. Výtečný centr poslal do vápna český zadák Aleš Matějů a Henryho bezprostřední hlavička skončila v síti.

Každopádně Sassuolo mělo utkání pevně pod kontrolou a domácím nedovolilo se přiblížit na rozdíl jediného gólu. Naopak, v 70. minutě se kopala už třetí penalta. Faul na Raspadoriho potrestal Domenico Berardi.

O vítězi už nebylo pochybností, přesto byly dál k vidění šance a to na obou stranách. Nejprve Nsamého gól z ofsajdu neplatil a o chvíli později nařídil sudí již čtvrtý pokutový kop. Kontakt Ayhana s Nsamém vyhodnotil hlavní arbitr jako nedovolený, ale Aramu si vylámal zuby na Consiglim. Sassuolo tak veze z Benátek vítězství 4:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele