6. kolo
27.09.2021 20:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Mattia Aramu (© AFP)

Venezia vydřela díky penaltě bod s Turínem

Turín nakonec jen remizoval s domácí Venezií, i když byl po většinu utkání lepším týmem. Na první branku Josipa Brekala ale dokázal reagovat Mattia Aramu, takže body se dělily.

Turín vstupoval do utkání v Benátkách jako jasný favorit a proti trápícímu se nováčkovi chtěl získat relativně snadné tři body. Domácí Venezia ale jasně ukazovala, že se bodů nevzdá snadno. Po patnácti minutách málem udeřil střelec Okereke,, který si naběhl na povedený centr ze strany a hlavičkoval jen těsně nad branku!

Po pětadvaceti minutách se do šance dostával Dennis Johnsen, který si převzal míč na hraně ofsajdu, obešel dva protihráče a napálil míč mimo dosah brankáře Milinkoviće-Saviće. Jenže VAR jasně postřehl, že Johnsen vybíhal z ofsajdu, takže gól platit nemohl. Jinak toho první půle moc nenabídla a spíš se obě jedenáctky trápily.

Druhý poločas už byl o mnoho lepší podívanou. Skvěle začal zejména pro hosty. Těm totiž trvalo jen jedenáct minut, aby se prosadili. Dost prostoru dostal na křídle rychlonohý Singo, který procpal ve vápně míč do druhé vlny na Josipa Brekala a zkušený útočník už neměl potíže dopravit balon do sítě - 1:0 pro Granatu.

Domácí trenér Zanetti vyslal o něco později do hry Mattiu Arama a dobře udělal. V 76. minutě totiž Okerekeho fauloval ve vápně Koffi Djidji a sudí mu udělil druhou žlutou kartu. Kromě toho navíc pískal penaltu ve prospěch Venezie a k ní si stoupl právě sebevědomý Aramu. I když se Vanja natahoval se svými dvěma metry, jak mohl, na dobře umístěnou střelu nestačil - 1:1.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele