8. kolo
18.10.2021 20:45 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Mattia Aramu (© AFP)

Venezia senzačně zvítězila nad Fiorentinou, rozhodl Aramu

Fialky překvapivě selhaly, protože nestačily na Venezii. O jedinou branku utkání se deset minut před koncem první půle zasloužil Mattia Aramu.

Fiorentina šla do utkání v Benátkách jako jasný favorit a domácí obrana se opět musela obávat primárně Dušana Vlahoviće. Do střeleckých pozic se ale mnohem častěji hnali hráči jako Bonaventura nebo Sottil. Brankář Romero, který se stal hráčem Venezie teprve nedávno, musel řešit množství centrů, ale se všemi si poradil.

Domácí naopak nemohli dlouho vymyslet nic, čím by aspoň trochu zkomplikovali brankáři Terraccianovi večerní podívanou. Až do 36. minuty. V ní najednou zničehonic sprintoval za elegantním obloučkem Henry, který oklamal ofsajdovou past špatně postavené hostující obrany a mířil na Terracciana. Do tandemu mu nabíhal Mattia Aramu, který dostal míč a skóroval - 1:0.

Pět minut po změně stran se pokoušel srovnat Callejón, leč jeho pokus nezamířil ani mezi tři tyče, natož aby brankáře Romera nějak zaskočil. Zkušený Argentinec se musel pořádně vyšponovat, aby patnáct minut před koncem vyrazil perfektní ránu Duncana. Jen o chvíli později přišel definitivní zlom v nadějích Fialek. Po faulu na vlastní osobu sekl Sottil po soupeři a dostal druhou žlutou.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nejnižší kurz. Snad to nebude výmrd.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nemohlo dopadnout jinak. Vím o tom a přesto ty buzny dám na lupen - neskutečné.

Reagovat
Etika

Venezia hraje velice dobře. Pokud zopakují předešlé výkony, očekávám tvrdou a vyrovnanou bitvu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele