9. kolo
23.10.2021 18:00 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

Davide Frattesi (© AFP)

Sassuolo přestřílelo Venezii a konečně má tři body

Sassuolo předvedlo velmi kompaktní a soustředěný výkon, který na nováčka z Benátek v pohodě stačil. Hosté dokonce pomohli výběru trenéra Alessia Dionisiho vlastní brankou. Zbylé dvě obstaralo duo Berardi - Frattesi a Sassuolo si díky nim připisuje další klíčové body.

Neroverdi zatím jen vzpomínají na časy Roberta De Zerbiho, v nichž proháněli nejlepší týmy Itálie a snili o Evropě. V této sezoně po zásadní změně na trenérské lavičce prozatím Sassuolo jen paběrkuje. Dnes nezačalo zrovna nejlíp. Po osmadvaceti minutách muselo vynuceně střídat, když ze hry odstoupil ofenzivní umělec Djuričić.

A to nebyla jediná rána prvních třiceti minut. Právě po jejich skončení totiž Ethan Ampadu krásně našel Davida Okerekeho, který sebral míč, sprintoval s ním do vápna a před ním krásně zavěsil technickou ránu na vzdálenější tyč - 1:0 pro hosty z Benátek. Nicméně radost hostí z vedoucí trefy trvala jen 5 minut, neboť pak mladý šikula Hamed Traorè našel u vápna Domenica Berardiho a na jeho ránu byl brankář Romero krátký!

Přesně před koncem poločasu mohla Venezia zase vést. David Okereke udělal všechno správně, udržel se na nohou a sám před Consiglim se pokusil o lob. Jenže zkušený brankář se vymrštil a z posledních sil vyškrábl jeho ránu mimo! Nástup do druhé půle se povedl mnohem lépe Sassuolu. I když mu k tomu hosté sami pomohli. Pět minut po změně stran naskakoval na roh Hamed Traorè a těsně před ním hlavičkoval nechtěně do vlastní brány Thomas Henry!

Zkušený brankář Sergio Romero musel po hodině hry čelit další ráně Domenica Berardiho, kterou s námahou vyrazil. Dvacet minut před koncem pak Sassuolo definitivně zpečetilo své vítězství. Giacomo Raspadori poslal do uličky míč na nabíhajícího Davideho Frattesiho, ten předběhl dva obránce a propálil Romera!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele