27. kolo
27.02.2022 15:05 CET
3 : 1
(0:0)

Reportáž

Giovanni Simeone (© AFP)

Hellas se probudil až po přestávce a díky Simeoneho hattricku zdolal Benátky 3:1

V dobrých výkonech i nadále pokračuje Hellas Verona. Proti Benátkám čekal na vedoucí branku do 54. minuty, ale pak se rozstřílel a díky Giovanniho Simeoneho hattricku zvítězil 3:1. Hellas zůstává v tabulce na devátém místě a stále se drží na dostřel evropským pohárům.

V základní sestavě Hellasu opět nechyběl Antonín Barák, ale na rozdíl od minulých kol se tentokrát neprosadil střelecky. Všechny branky domácích měl na svědomí Giovanni Simeone, syn slavného Diega Simeoneho.

Benátky mu v prvním poločase nic nedovolily a i když byl domácí tým o trochu aktivnější, sehrály s ním vyrovnanou partii. To nejdůležitější v zápase se odehrálo až po změně stran. V 54. minutě se Giovanni Simeone zbavil v osobním souboji Caldary a v šestnáctce přesně vypálil - 1:0. O pár minut později se Simeone prosadil i po druhé. Faraoni potáhl balón k vápnu, přihrál Simeonemu, který přesnou střelou zvýšil na 2:0.

Po druhém gólu se Benátky rozhodly pro změnu a hned trojí střídání. Hellas měl však utkání pevně pod kontrolou. Až devět minut před koncem se Benátkám podařilo vstřelit kontaktní gól. Na načechraný balón si naskočil David Okereke a hlavou vykřesal naději. Dramatický závěr se ale nekonal, protože v 89. minutě odskočil Hellas znovu na rozdíl dvou branek. Giovanni Simeone uplatil svojí rychlost a z rychlého kontru dal výsledku konečnou podobu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele