2. kolo
27.08.2017 20:45 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Chievo Verona - SS Lazio 1:2

Lazio dokázalo odčinit bezbrankovou remízu z domácího utkání proti SPAL a na půdě Chieva zvítězilo 2:1. Domácí rozhodně nebyli bez šance, vytvořili si několik příležitostí, jenomže Lazio bylo produktivnější. Minutu před koncem rozhodl Milinkovič-Savič.

Svěřencům trenéra Inzaghiho hodně pomohla rychlá branka. Po deseti minutách hry musel Sorrentino vyrážet Albertův pokus na rohový kop a z něho následně udeřilo, respektive z druhého rohového kopu, který hned po prvním následoval. Alberto poslal krásný centr na zadní tyč, kde se pohyboval kanonýr Immobile a hlavou rozvlnil síť. Chievo mohlo okamžitě odpovědět, ale centr na malé vápno hostující obrana uklidila do bezpečí. Ve 33.minutě vyrobili domácí obrovskou chybu a Ciro Immobile upaloval sám na Strakoshu, koncovku ale vůbec nezvládl a následně z protiakce Chievo srovnalo na 1:1. Radovanovič jen tak napálil balón na branku, přičemž trefil obránce, ovšem defenzíva Lazia zazmatkovala a Manuel Pucciarelli se zjevil sám před Strakoshou, kterého i překonal. Chvíli na to se dostal po parádním centru k hlavičce Inglese a nebýt skvělého zákroku Strakoshy, hosté by už prohrávali.

První poločas skončil zaslouženou remízou 1:1 a Lazio pochopilo, že musí hrát naplno i když vede. Biancocelesti vstoupili lépe i do druhého poločasu a Parolo hledal přihrávkou Immobileho, který z dobré pozice přestřelil. Na druhé straně zase z dálky napřáhl Birsa a jen těsně minul branku.

Utkání bylo naprosto otevřené a vyhrát mohli jak domácí, tak i hosté. Dvacet minut před koncem těsně netrefil branku i Inglese a to muselo domácí mrzet, protože vzápětí spálil další tutovku Immobile. Zápas se nakonec zlomil až v 89.minutě, Sergej Milinkovič-Savič se prostě opřel do balónu a krásnou ranou k tyči vrátil Laziu vedení. Sudí ještě nastavil čtyři minuty a během nich bylo ve vápně Římánů pořádně horko. Po centru Gobbiho měl na hlavičce vyrovnání Castro, jenomže nedal. Lazio tak zvítězilo ve Veroně 2:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
Theft90

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele