31. kolo
08.04.2017 15:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Empoli FC - Delfino Pescara 1:1

Důležitý záchranářský duel mezi Empoli a Pescarou skončil remízou 1:1 a spokojeni budou spíše konkurenti v boji o udržení. Azzurri poslal do vedení El Kaddouri, ale konečnou plichtu zařizoval ještě v prvním poločase útočník Caprari.

Pescara chtěla navázat na výkon z minulého týdne proti AC Milán, se kterým remizovala a ono se to nakonec podařilo. Zemanovi svěřenci vlétli do utkání hodně aktivně a už po čtyřech minutách nevyužil velkou příležitost Caprari. Také Empoli nevyužilo svojí první gólovku, El Kaddouri měl tolik smůly, že orazítkoval tyč. To nemuselo domácí příliš mrzet, protože hned za minutu už Azzurri vedli. El Kaddouri se ve vápně dostal k balónu a přízemní střelou k tyči zajistil domácím vedení.

Delfíni se nehodlali s průběžným výsledkem spokojit a zatímco v 16. minutě to Caprarimu ještě nevyšlo, o další čtvrthodinu už se hosté radovali z vyrovnání. Po rychlém protiútoku byl vyslán do samostatného úniku Bahebeck, ten následně předložil přihrávku Caprarimu a pak už to bylo jednoduché.

Remíza 1:1 byla pro domácí málo. Pokud se Empoli chce co nejrychleji zachránit, musí podobné zápasy zvládat. Domácím to ale nešlo. Z přímáku těsně netrefil branku Pasqual a El Kaddouri z dálky netrefil zařízení. Následně hrála Pescara přesně to, co praktikovala před týdnem na AC Milán a pět minut před koncem zápasu mohla rozhodnout. Stačilo aby Memushaj trefil branku, což se v klíčový moment nepodařilo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele