9. kolo
23.10.2016 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Empoli FC - Chievo Verona 0:0

Pořádnou porci fotbalové nudy zažili diváci na stadionu Carla Castellaniho v Empoli. Domácí výběr trenéra Martusciella tu jenom remizoval 0:0 s Chievem a tím pádem si v boji o záchranu příliš nepolepšil. Deset minut před koncem uviděl červenou kartu hostující Lucas Castro.

Za celé utkání nebyla k vidění ani jedna vyložená šance. Opravdu oba celky předvedly k nelibosti diváků šachovou partii. Snad jen ve 23. minutě můžeme hovořit o zajímavé příležitosti, ovšem Skorupski byl na brankové čáře proti hlavičce jednoho z hostí připravený. V závěru poločasu museli domácí poprvé střídat a Lauriniho nahradil Veseli.

Bohužel obraz hry se nezměnil ani po změně stran. K vidění bylo hodně faulů, nepřesností, zkrátka nic fotbalového. Výjimku tvořila Kruničova táhlá střela, kterou musel Sorrentino vyrážet. Deset minut před koncem fauloval zezadu Castro Crocého a sudí poslal hosty do desíti. Empoli se toho snažilo využit, ale příliš času přeci jenom nemělo. Navíc Chievo se soustředilo už výhradně na defenzívu a výsledek 0:0 bez problému udrželo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele