35. kolo
07.05.2017 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Delfino Pescara - FC Crotone 0:1

Crotone ještě stále žije, ale k jeho smůle se daří i Empoli. Osmnáctým tým soutěže zvládl zápas na půdě jistého sestupujícího Pescary a zvítězil po jediné brance Aleksandara Toneva ze 72. minuty.

Pescaře už v tomto duelu o nic nešlo, kdežto domácí potřebovali nutně zvítězit, aby si ještě uchovali naději na záchranu. Crotone je už jediným týmem z tria Palermo, Pescara, Crotone, které ještě má šanci na záchranu.

Na Stadio Adriatico se nehrál příliš pohledný fotbal. K vidění byla spousta nepřesností a bohužel v podstatě žádné brankové příležitosti. Až pět minut před koncem prvního poločasu napřáhl Cecherini, ale ke vší smůle trefil jen Caprariho. Hosté se sice ještě dožadovali pokutového kopu, ale sudí jejich prosby nevyslyšel.

Ani ve druhém poločase se obraz hry nezměnil. Mírně aktivnějším týmem bylo Crotone, ale o žádné velké převaze nemůže být řeč. Rozhodující okamžik celého utkání přišel čtvrthodinu před koncem. Z dálky napřáhl Aleksandar Tonev a Fiorillo se natahoval marně. Pro Pescaru se ještě vše zhoršilo po vyloučení Ahmada Benaliho, který uviděl druhou žlutou kartu. Pescara se na odpor nezmohla a Crotone důležité vedení udrželo, čímž se udrželo ve hře o záchranu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele