30. kolo
02.04.2017 15:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

Chievo Verona - FC Crotone 1:2

Velké překvapení se událo ve Veroně, kde domácí Chievo nečekaně padlo s Crotone 1:2. Jiskřička naděje na záchranu hostujícího celku tak ještě žije. Strůjci úspěchu byli Ferrari a Falcinelli.

Jeden z klíčových okamžiků zápasu přinesl úvod a dvě velké šance Fly Donkeys, které zůstaly nevyužity. Inglese přízemní střelou donutil Cordaze k zákroku a o to samé se postaral i hlavičkující Pellissier. Kdyby Chievo dalo gól a šlo do vedení, mohlo se utkání ubírat zcela jiným směrem.

Osud měl nachystaný jiný scénář. Crotone se začalo osmělovat až později, poprvé varoval obranu Chieva Falcinelli, když před Seculinem poslal balón mimo branku. Ve 24. minutě se odhodlal ke střele Rohden a stejně tak Trotta, pokaždé však zasáhl Seculin. Poločas uzavřel další neproměněnou šancí Lucas Castro.

Hosté ukázali, že mohou být nebezpeční a Chievo si z toho nevzalo žádné ponaučení. V 51. minutě zahrávali hosté rohový kop a Gian Marco Ferrari hlavou poslal outsidera do vedení! Jen o chvíli později zahodil velkou šanci Trotta a v 57. minutě Chievo vyrovnalo. Na nádherný centr do "kapsy" na malé vápno si naběhl Sergio Pellissier a hlavou překonal Cordaze.

Další průběh utkání byl vyrovnaný, otočit výsledek mohl Lucas Castro, ale hosty zachránila branková konstrukce. O vítězi nakonec rozhodla 82. minuta, kdy rychlou akci zakončil na hranici pokutového území parádní ranou Diego Falcinelli! Šokované Chievo se na odpověď nezmohlo a nic tomu nepomohl ani pětiminutový nastavený čas.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele