28. kolo
12.03.2017 15:00 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

Chievo Verona - Empoli FC 4:0

Čtyřbrankovým debaklem skončilo utkání mezi Chievem a Empoli. Fly Donkeys svého soupeře bez větších problémů přehráli a tři body získávají naprosto zaslouženě. Azzurri, kteří bojují o záchranu, si za celý zápas vypracovali jen jednu brankovou příležitost.

Chievo bylo od počátku lepším týmem. 11. minuta zápasu přinesla krásný fotbalový okamžik, do Gobbiho centru se akrobaticky položil Castro a Skorupski předvedl neméně povedený zákrok. Lepší Chievo zůstávalo i nadále častěji u balónu, i když Empoli také dokázalo vystrčit růžky. Po Krunićově pasu hlavičkoval zkušený Maccarone, ovšem Sorrentino s tim neměl problémy. Prakticky stejná akce byla k vidění i na druhé straně a to s brankovým koncem pro domácí. Cacciatoreho centr zasáhl Roberto Inglese a Chievo vedlo 1:0. Pravá strana se stala pro Azzurri osudová. Ve 40. minutě z ní přišel další přesný centr a tentokrát hlavičkující kanonýr Sergio Pellissier zvýšil už na 2:0.

Kouč domácích Rolando Maran mohl být navýsost spokojen, stejně jako přiínivci Fly Donkeys v ochozech stadionu Bentegodi. Empoli nebylo ani ve druhém poločase nikterak nebezpečné, přitom jediná branka mohla celý vývoj utkání změnit.

Tři body pro domácí nakonec pojistil čtvrthodinu před koncem třetím gólem Slovinec Valter Birsa. Ten s balónem vlétl do vápna a křížnou ranou rozvlnil síť. O osudu utkání bylo rozhodnuto, nová otázka zněla, jaké bude konečné skóre. Hráči Empoli s postupem času úplně rezignovali a minutu před koncem obdrželi ještě čtvrtý gól. Skorupski dělal co mohl, ale na dorážku Boštjana Cesara byl prostě krátký. Chievo tak nakonec rozdrtilo Empoli 4:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele