12. kolo
08.11.2015 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

US Sassuolo - Carpi FC 1:0

Carpi sice statečně vzdorovalo a bojovalo, ale nakonec to na tři body nestačilo. Dokonce ani na bod, protože jedinou trefou se Nicola Sansone postaral o výhru domácího Sassuola.

Sassuolo dnes odpoledne dokázalo porazit i Carpi, i když to žádný očekávaný festival branek a příležitostí nebyl. K vidění bylo hodně boje o míč a žlutých karet, jinak se ale ani jeden z týmů co do ofenzívy moc nepředvedl. Před brankářem Consiglim nastoupili obránci Vrsaljko, Ariaudo, Acerbi a Peluso, v záloze jsme viděli Pellegriniho, Magnanelliho a Missiroliho. A útočnou trojici snad ani netřeba představovat.

V bráně Carpi se představil Belec, před kterým nastoupili Zaccardo, Romagnoli, Gagliolo a Silva. Do zálohy od prvních minut nastoupili Letizia, Bianco, Marrone a Pasciuti, před útočníkem Lasagnou působil Lollo. Právě ten se jako první snažil dostat k bráně Sassuola, ale jeho vynalézavý průnik nakonec neměl šanci uspět.

Hodně aktivním hráčem byl hostující hrot Lasagna, který si několikrát nabíhal do střeleckých pozic, jenže jeho spoluhráči často nevěděli, jak k němu míč doručit. Když se pak už dostal do zakončení, vyšlápli si na něj obránci domácích Neroverdi. Až po pětadvaceti minutách přišla první a nakonec i jediná branka utkání. Vstřelil ji Nicola Sansone, který si naběhl do vápna soupeře, obdržel skvělý pas od Domenica Berardiho a propálil brankáře Belece!

Deset minut před koncem první půle se mohl stát slavným také záložník Missiroli. K němu se přikutálel míč po krátké nahrávce, jenže Missiroli pálící z druhé vlny míč namířil jen do nejblíže postaveného obránce před sebou. Na opačné straně musel nečekaný zákrok ze svého repertoáru vytáhnout brankář Andrea Consigli, který vyrážel hodně štiplavý pokus od Lucy Marroneho. Nakonec ale všechno zvládl a hodně mu pomohla i jeho obrana, která nedovolila dorážet.

O chvíli později Vrsaljko centroval na vzdálenější tyč a tam dokázal výborně zrychlit Sansone, jenže byl zastaven obranou Carpi. Hosté ale do druhé půle přidali na aktivitě a jejich projev se v mnohém zlepšil. Do další šance se opět dral Lasagna, jenže ani tentokrát mu to nevyšlo a on pálil vedle. Po hodině hry se do balonu z velké vzdálenosti opřel ještě Magnanelli, který však našel jen pohotového brankáře Belece v bráně soupeře.

Ke konci utkání jsme viděli ještě dvě šance. Sansone se uvolnil na střed šestnáctky, ale místo střely ještě nahrával na Biondiniho. A to neměl dělat, protože jeho kolega už byl o míč oloupen. Střídající Di Gaudio se mohl stát hostujícím hrdinou, jenže po krásném průniku napálil míč vysoko nad! Poslední velkou šanci spálil Defrel. Biondini odcentroval z pravé strany do vápna a Defrel naskakoval sám. Jenže hlavou poslal míč mimo!

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net, onlajny.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele