16. kolo
13.12.2015 15:00 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

Empoli FC - Carpi FC 3:0

Empoli si doma nedělalo žádné problémy s Carpi a po výhře 3:0 se začíná nenápadně přibližovat evropským pohárům. Všechny branky měl na svědomí Massimo Maccarone, dvě dal a na jednu přihrál.

Vše se mohlo vyvíjet zcela jinak, kdyby Carpi první velkou šanci zápasu proměnilo. Matos se před Skorupskim zjevil úplně sám, ale polský brankář šanci skvěle zlikvidoval. Carpi jinak hráli takticky dobře a domácí tým do ničeho většího nepouštělo. První poločas tak příliš atraktivní podívanou nepřinesl.

Až druhá půle přinesla změnu. Zielinski pasem za obranu našel Maccaroneho a zkušený útočník rovnou z první propálil Belece - 1:0 pro Empoli. Domácí okamžitě ožili a za další čtyři minuty navýšili skóre. Maccarone poslal šikovnou přihrávku na rozběhnutého Saponaru a ten ve vápně prostřelil Belece podruhé - 2:0 pro Empoli. A za dalších deset minut už bylo prakticky po zápase. Büchel dalším skvělým pasem za obranu našel Maccaroneho a útočník Empoli na Belece opět vyzrál. Domácímu celku tak stačilo pouhých patnáct minut druhého poločasu, aby rozhodl o svém vítězství.

Carpi se z tohoto direktu nevzpamatovalo. Tři minuty před koncem mohlo alespoň korigovat výsledek, ale v tutovce nepochopitelně selhal Di Gaudio! Skorupski tak udržel čisté konto, ale co víc, Empoli znovu vyhrálo a nečekaně se přibližuje pohárové Evropě.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele