13. kolo
22.11.2015 15:00 CET
1 : 2
(0:2)
Stadión:
 

Reportáž

Carpi FC - Chievo Verona 1:2

Velmi důležité utkání zvládlo Chievo, které zvítězilo na půdě nováčka z Carpi 2:1. To nejdůležitější se odehrálo v první čtvrthodině, kdy se Fly Donkeys hned dvakrát prosadili. Také třetí branku zápasu obstaral tým z Verony, vlastence si vstřelil Gamberini.

Pro oba týmy to bylo velmi důležité střetnutí. Carpi se nachází v sestupových vodách a doma potřebovalo bodovat. Hosté se zase po dobrém začátku začali propadat tabulkou a také oni už potřebovali výhru.

Nakonec byli šťastnější hosté, kteří měli parádní start do zápasu. Už v 8.minutě vykouzlil přesný centr Birsa a ještě úspěšněji hlavičkoval Roberto Inglese! Celá akce zaváněla ofsajdem, ale vše bylo v pořádku a Chievo vedlo 1:0. Následně uplynulo šest minut a Chievo své vedení zdvojnásobilo. Inglese našel Meggioriniho a ten propálil Belece - 2:0 pro Chievo. Hosté byli nadále při chuti a ještě v prvním poločase mohli vstřelit další branky. Po Cesarově hlavičce musel vytasit vynikající zákrok Belec. Před koncem poločasu pak nevyužil šanci Bubnjić, ale Chievo i tak mělo do poločasu luxusní náskok.

Jestli se chtělo Carpi vrátit do zápasu, potřebovalo vstřelit co nejrychlejší kontaktní branku. A to se povedlo v 61.minutě. Centr Letizii skončil na tyči a Gamberini si vstřelil nešťastný vlastní gól. Kontaktní gól, to byla živá voda pro Carpi, které hodně ožilo. Lollo i Gagliolo neuspěli a Mbakoga skvěle vychytal Bizzarri! Mbakogu měl velkou šanci i v 90.minutě, ale také tu Chievo ustálo. Sudí ještě nechal sedm minut nastaveného času a hráčům Chieva bylo pořádně horko, ovšem Fly Donkeys nakonec už neinkasovali.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1 0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele