9. kolo
24.10.2015 18:00 CET
1 : 2
(1:0)
Stadión:
 

Reportáž

Carpi FC - Bologna FC 1:2

Souboj dvou nováčků a nejhorších týmů Serie A vyzněl lépe pro Boloňu. Hosté ve vyrovnaném střetnutí vyhráli až brankou ve čtvrté minutě nastavení. Vstřelil jí hrdina utkání Adam Masina. Už v prvním poločase přišlo Carpi o vyloučeného Lolla.

Oba týmy potřebovaly bodovat a snad ještě více hostující Boloňa, která byla vůbec úplně poslední. Pod trenérem Deliem Rossim se navíc začala povážlivě kývat trenérská židle, takže výhra 2:1 minimálně spekulace oddálila.

Do první šance zápasu se dostalo Carpi. Matos ukázal svojí rychlost, avšak zblízka nedokázal trefit branku, natož vstřelit gól. Aktivita domácích i nadále pokračovala a ve 24.minutě to přineslo kýžené ovoce. Závar ve vápně Boloni vyřešil ve prospěch svého celku Marco Borriello. Celá situace zaváněla ofsajdem, nicméně sudí hru pustil a domácí vedli 1:0. Boloňa mohla odpovědět prostřednictvím Rizza, jenže ten stejně jako na druhé straně Cofie neuspěl. Každopádně zásadní moment celého utkání přišel ve 38.minutě. Lollo ostře zajel do svého protihráče a sudí neměl jinou možnost, než udělit žlutou kartu, v tomto případě již druhou. Carpi tedy vedlo 1:0, ale do druhého poločasu vstupovalo oslabeno.

Svěřenci Delia Rossi ucítili možnost zvratu a této šance se chopili se vší vervou. Ve 47.minutě orazítkoval tyč Rizzo a dorážející Gastaldello srovnal na 1:1. Hosté pochopitelně převzali iniciativu, ale zatáhlé Carpi dlouho vzdorovalo. Když už měli domácí bod na dosah, zasáhl krutost fotbalu. Ve čtvrté minutě nastavení odcentroval Gastaldello, Belec míč vyrazil a Adam Masina z druhé šance rozhodl o vítězství.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele