34. kolo
03.05.2015 20:45 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

SSC Neapol - AC Milán 3:0

AC Milán pokračuje v obrovské mizérii a dnes museli jeho fanoušci spolknout další velice hořkou pilulku. Rossoneri totiž ve šlágru kola nestačili na domácí Neapol, které podlehli 0:3. Už v první minutě byl vyloučen De Sciglio, ale až dvacet minut před koncem domácí spustili brankostroj - běhěm šesti minut se prosadili hned třikrát.

Lynčování milánských fanoušků a příznivců začalo pěkně od první minuty. De Sciglio naprosto nepochopitelně fauloval ze zadu Hamšíka, navíc ve vápně a sudí nejenže odpískal pokutový kop, ale mladého obránce Rossoneri poslal rovnou do sprch. Gonzalo Higuaín ale penaltu neproměnil, Diego López vystihl směrem a už poněkolikáté v sezoně ukázal, že je snad jediným hráčem AC, který za něco stojí.

Každopádně pro Milán to byla velmi složitá situace, hrát od první minuty bez vyloučeného hráče je pro zápasové ambice velkou komplikací. Rossoneri se tedy bránili a bránili, Neapol si moc vyložených šancí nevytvářela a vlastně to byl Milán, který dvakrát prostřednictvím Bonaventury zahrozil. Při druhé šanci milánského záložníka se míč otřel o břevno! AC nakonec poločas uhájilo, ale ve druhém dějství jej čekal neapolský nápor.

Svěřenci Rafy Beníteze na nic nečekali a do Milána se pořádně pustili. Callejón, Hamšík i Higuaín si vytvářeli šance jako na běžícím páse, ale překonat Diega Lópeze se nedařilo a nedařilo. Až v 70.minutě se mohl stadion San Paolo začít radovat, Marek Hamšík se dostal k odraženému balónu a nekompromisní pumelenicí ho poslal do sítě - 1:0 pro Neapol. Úvodní branka pak odstartovala fantastickou šestiminutovku domácích, hned za čtyři minuty po Hamšíkově brance nahrával Mertens pod sebe na Higuaína, který rovněž zvolil razantní střelu a byl úspěšný - 2:0.

Obrana Rossoneri se pak uplně sesypala a za další dvě minuty už to bylo 3:0 pro Parthenopei. Diego López dělal co mohl, ale jeho kolegové mu prostě nepomáhali. Střelu Higuaína ještě vyrazil, ale proti dorážce Gabbiadiniho nemohl dělat vůbec nic - 3:0 pro Neapol.

Utkání bylo rozhodnuto a otazkou už bylo jen jaký bude výsledek. V nastavení dobře vystřelil Mertens a Diego López předvedl další skvělý zákrok. Milán prohrál na Neapoli 0:3 a pokračuje v obrovské mizérii.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

5-0

Reagovat
klokan.paul

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele