11. kolo
09.11.2014 15:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Empoli FC - SS Lazio 2:1

Dobrou formu nedokázalo na půdě Empoli potvrdit Lazio, které zároveň po porážce 1:2 vyklidilo třetí pozici zaručující Ligu mistrů. Pro Empoli to bylo vítězství po dlouhé době a v tabulce poskočilo na šestnáctou pozici.

První poločas mnoho šancí nenabídl, o něco aktivnější bylo Empoli, ale územní převahu nedokázalo zužitkovat. A tak nejzajímavějším okamžikem prvního poločasu bylo vynucené střídání v podání Lazia. Hřiště kvůli zdravotním potížím opustil Mauri a svojí příležitost dostal Ederson.

Změna stran přinesla i změnu skóre. V 52. minutě rozehrál Valdifiori rohový kop a hlavička Federica Barby znamenala vedení domácího celku 1:0. Než se stačilo Lazio oklepat, inkasovalo podruhé. Zielinski rozehrál standardní situaci na Maccaroneho a zkušený veterán rovnou z první propasíroval míč za záda Berishy - 2:0 pro Empoli. Kouč hostí Pioli se rozhodl na nic nečekat a do hry poslal Miroslava Kloseho.

V 67. minutě Lazio zničehonic snížilo. Na centr Candrevy si naskočil Djordevič a obloučkem překonal gólmana Sepeho. Hosté měli pořád spoustu času na případné vyrovnání, ale Empoli úporně bránilo a v podstatě už hosty do žádné větší šance nepustilo. Porážka 1:2 znamená, že na třetí místo se posouvá Sampdoria, kdežto Lazio je čtvrté.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 (Klose)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele