24. kolo
22.02.2015 15:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Empoli FC - Chievo Verona 3:0

Empoli si minulý týden odvezlo bod z Milána a na něj navázalo domácím vítězstvím nad Chievem. Důležité tři body v boji o záchranu vystříleli Rugani a dvoubrankový Maccarone.

Byl to boj dvou sousedů v tabulce a důležitý zápas co se ambicí na záchranu týče. Empoli ho pod Sarriho vedením zvládlo impozatně a může být spokojeno.

A hosté nevstoupili do utkání ideálně, domácí měli častěji míč na svých kopačkách a zejména v defenzívě měli Fly Donkeys velké problémy. Aktivita Empoli přinesla kýžené ovoce ve 22.minutě, po na krátko rozehraném rohovém kopu se dostal k hlavičce Rugani a Bizzarri mohl lovit míč ze své sítě - 1:0 pro Empoli. I přes další převahu zůstalo skóre prvního poločasu neměnné, ale pokud hosté chtěli z Empoli odvéz body, museli ve druhém dějství pořádně přidat.

Místo toho ale hned z kraje inkasovali druhý gól a jejich pozice se ještě více ztížila. Po dravém průniku Vecina se ve vápně dostal k míči zkušený Massimo Maccarone a Bizzarri byl bez šance - 2:0 pro Empoli. Domácí se druhým gólem dostali do velké pohody a zanedlouho už to bylo 3:0. Massimo Maccarone přesnou střelou na zadní tyč vstřelil svůj druhý gól a v podstatě celé utkání definitivně rozhodl.

Empoli zvítězilo 3:0 a získalo velmi důležité body v boji o záchranu. Naopak Chievo se ještě více přiblížilo sestupovým příčkám.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele