21. kolo
01.02.2015 15:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Chievo Verona - SSC Neapol 1:2

Fotbalisté Neapole mají na třetím místě už pětibodový náskok. Rozhodla o tom dnešní výhra na půdě Chieva a souběžně porážka římského Lazia i Sampdorie. Výhru Partenopei na Stadio Bentegodi zařídil Gabbiadini.

První čtvrthodina utkání nabídla vyrovnanou partii a gólové mlčení prolomili až hosté v 18. minutě, když Manolo Gabbiadini postupoval sám na brankáře Chieva. Ten jeho úmysl sice vystihl, míč vyrazil ale jen nešťastně do obličeje Cesara, od kterého míč doputoval za brankovou čáru. Ovšem jak šťastně k vedení přišla, tak také o něj přišla. Hned za šest minut po Gabbiadiniho gólu totiž Cabral špatně vyrazil míč a dorážející Sergio Pellissier měl snadnou úlohu - 1:1. Do konce prvního poločasu už se nic podstatného neudálo, Neapol ve zbytku půle nehrála nijak dobře a ani Chievo se nehnalo do pokutového území soupeře.

Krátce po změně stran mohl vrátit vedení Partenopei Higuaín, ale Bizzarri byl na místě. V 62. minutě už to ale Neapoli klaplo, Gabbiadini dostal do oblasti značky pokutového kopu přesnou přihrávku a z otočky vystřelil. Rána to nebyla nijak razantní, ovšem přesná a skončila za zády gólmana Bizzarriho - 2:1 pro Neapol.

Hosté si zápas zbytečně nekomplikovali a naopak v závěru mohli přidat pojistku. Ránu Higuaína ale na poslední chvíli zablokoval Zukanovič. Domácí se marně snažili dostat Neapol pod tlak a vyrovnat už nedokázali. Neapol tak nadále střeží třetí místo, kde má už pětibodový náskok, naopak Chievu patří sestupová pozice.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Do rozpisu 0-2.Raději tu 0 ,dík.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele