5. kolo
28.09.2014 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Chievo Verona - Empoli FC 1:1

Remízou skončilo také utkání mezi Chievem a Empoli. Branky na stadionu Bentegodi začaly padat až po změně stran. Tu první měl na svědomí Riccardo Meggiorini, ovšem záhy srovnal Manuel Pucciarelli.

Utkání mělo vlažnější začátek, na vážnější šanci se muselo čekat až půlhodiny, kdy pokutovým územím Empoli prolétl ostrý centr, na který však nikdo z domácích nezareagoval. Chievo bylo v první půlhodině mírně aktivnější, ale postupem času Empoli hru srovnalo. Každopádně diváci na stadionu Bentegodi se spíše nudili, vysvobodila je až druhá půle a dvě vstřelené branky.

Ve 48. minutě si naběhl na volej Cofie a tvrdou ranou přestřelil branku. To byla velká šance, které Chievo nemuselo litovat, neboť za další dvě minuty už vedlo. Přihrávku středem hřiště dopravil v pádu do sítě Riccardo Meggiorini - 1:0 pro Chievo. Fly Donkeys se ale z vedení dlouho neradovali. Odpověď Empoli na sebe nenechala dlouho čekat, Manuel Pucciarelli si naběhl na prodloužený balón a nekompromisní ranou k tyči srovnal na 1:1. A brzy mohli hosté dokonce vést. Před Mariem Ruiem zívala prázdná branka, hráč hostí ji ale nedokázal trefit!

Závěr utkání byl zase opatrnější, nikdo nechtěl udělat chybu a riskovat ztrátu bodu. Chievo remizovalo s Empoli 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele