30. kolo
12.04.2015 12:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

AC Cesena - Chievo Verona 0:1

Cesena doma nezvládla důležitý souboj s Chievem a po jediné brance Sergia Pellissiera osm minut před koncem zůstává v sestupovém pásmu. Jejich ztráta na nesestupové pozice se tak může ještě zvětšit.

První poločas nenabídl nikterak atraktivní podívanou. Navrch neměl ani jeden tým a v podstatě žádné větší šance se diváci na stadionu Dina Manuzziho nedočkali.

Také ve druhém poločase pokračoval bojovný fotbal. Hosté se v 58.minutě rozhodli k zajímavému střídání, neboť hrací plochu opustil Alberto Paloschi, hrdina předchozích zápasů a jeho místo zaujal Sergio Pellissier. Jak se nakonec ukázalo, byla to dobré volba, i když Pellissier by nejspíš do hry přišel později tak i tak. A konečně v 64.minutě přišlo vůbec první vážnější ohrožení soupeřovy branky. Po rohovém kopu se opřel do míče hlavou Zukanović a míč prošel těsně vedle.

Domácí Cesena neměla žádné šance a v 82.minutě se dostala do složitého postavení. Rychlý protiútok potáhl Frey, přesným centrem našel hlavu Pellissiera a Chievo vedlo na Stadio Dino Manuzzi 1:0. Nabuzené Chievo mělo v posledních minutách ještě další šance, ale k navýšení skóre už nedošlo. Cesena tak zůstává po porážce osmnáctá a její ztráta na Atalantu se může po tomto kole zvětšit.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele