5. kolo
26.09.2012 20:45 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Cavani znovu udeřil. A hned třikrát!

Římské Lazio odjíždí bez bodu, o všechny tři jej obral nezastavitelný Edinson Cavani. Jeho hattrick zajistil týmu trenéra Mazzariho cenné tři body, přesto nelze říci, že by utkání bylo pouze jednostrannou záležitostí.

Lazio vstoupilo do nové sezony třemi výhrami a jednou porážkou. Recept na jinak neprostupnou obranu našlo až janovské CFC. Nyní však přišla další krutá rána, především z kopaček Edinsona Cavaniho. Uruguayský útočník opět předvedl One Man Show.

První napínavé chvíle přišly již po čtyřech minutách, kdy se v pokutovém území Neapole prosadil Miroslav Klose. Ten si ale k brance pomohl útočným faulem, a tak se pokračovalo za bezbrankového stavu. Pravidlo o neproměnění šance a jeho následném potrestání platilo i v tomto zápase, protože již po dvaceti minutách se domácí dostali do vedení.

Za polovinou hřiště si vzal míč pod patronát Edinson Cavani a nikomu jej nepůjčil až do chvíle, kdy s ním napnul zadní síť Marchettiho brány - 1:0 pro domácí Partenopei.

Neuběhlo ale ani deset minut a Uruguayec mohl prožívat další chvíle z nezapomenutelného večera. Paolo Cannavaro našel dlouhou přihrávkou nabíhajícího Cavaniho, který prudkou ranou nedal Marchettimu nejmenší šanci - 2:0!

Aby nebyli diváci o brankové hody ochuzeni ani ve druhém poločase, tak si neapolský ostrostřelec přichystal svůj poslední náboj ještě do šedesáté čtvrté minuty. Po skvělé nahrávce si perfektně zpracoval poskakující míč, obešel brankáře Marchettiho a dokonal dílo zkázy!

Míč za Marchettiho záda chtěl poslat také Marek Hamšík, na jeho ránu si ale zkušený brankář Lazia počkal a zneškodnil ji. Rozhozená obrana Lazia nedokázala pronikajícího Maggia zastavit regulérním způsobem a po žluté kartě Cianiho sudí Banti nařídil penaltu ve prospěch domácích. K ní se postavil kdo jiný než Edinson Cavani. Protentokrát ale v zakončení selhal, a tak si připisuje "pouze" hattrick. Tím se hosté dělí o první příčku s Juventusem, hosté z Říma jsou pátí.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

x

Reagovat
olis

3:1

Reagovat
celeb

kde sa to da pozerat?

Reagovat
olis

Tak Neapol parada, Cavani skvele goly ale tu penaltu si mal dat ! a ked nie tak aspon nie tak prestrelit, podla mna dnes vsetci hraci hrali minimalne dobre a niektory viac ako dobre, strasne sa mi pacil Insigne ked prisiel a skoda ze na konci kde bolo vela sanci nejaku nepremenil on alebo EDU. Kazdopadne 3:0 proti Laziu je skvely vysledok vdaka ktoremu sa teraz delime o prvu poziciu s Juventusom. V nedelu treba potvrdit proti Sampdorii skvelu formu a s niecim inim ako vitazstvom spokojny nebudem. Este jedno velke plus Klosemu ktory sa priznal, maloktory hrac by to spravil

Forza Napoli

Reagovat
smazaný uživatel

Cavanda, Konko, Ciani pryc, ani jeden nema kvalitu na Lazio

Reagovat
smazaný uživatel

Neda sa povedat, ze ten zapas bola jednostranna zalezitost? Preco teda nie je v reportazi ani jedna sanca Lazia? Odpoved je, pretoze ziadnu nemali! Takze to jednostranna zalezitost bola. Mimochodom, Klose dal gol rukou a nebol tam utočny faul

Reagovat
olis

neviem kto robi tieto review ale vzdy tu najdem podstatne chybi, napriklad teraz: to insigne spravil penaltu nie maggio

Reagovat
Largo

Vedle autora je zdroj, hledej chybu tam....

Reagovat
olis

aha no tak uz je to jasne, tak by mohli prejst na lepsie zdroje

Reagovat
Largo

Dobra pripominka...uvidim, co se da delat

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim jestli jste ten zápas viděli, ale Klose neudělal útočný faul, ale hrál rukou, rozhodčí branku uznal, ale Klose se přizna jako Fair Play hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

http://videos.sapo.pt/iVl2KamfiiP0GGUJQNed

No tak první gól šťastnej, nebýt teče, tak to gólman asi má. Druhý gól by měl Marchetti chytit a ten třetí. Instinkt zabijáka, jinač Cavani, pro mě jeden z nejlepších útočníků na světě...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele