9. kolo
28.10.2012 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Neapol těsně udolala Chievo a vrací se zpátky na druhé místo

Svěřenci Waltera Mazzarriho dokázali na poslední nepovedené výsledky odpovědět tím nejlepším možným způsobem a zásluhou Gökhana Inlera přehráli veronské Chievo, načež se zároveň vrací zpátky o bod na druhé místo.

Dešťovými kapkami zasypané Stadio San Paolo vidělo povedený nástup domácí ekipy, kterou mohl po osmi minutách poslat do vedení Inler, jeho dalekonosný pokus však zaťukal jen na tyčku hostující branky! Partenopei drželi svého protivníka přikovaného před vlastním pokutovým územím a vytvářeli si jednu šanci za druhou. Hlavou to pro změnu zkoušel Hamšík, tomu se však postavil do cesty Dramé.

Aktivní Insigne ve 24. minutě oslovil dalším povedeným centrem hlavu Maggia, ten však ve stoprocentní možnosti nepochopitelně hlavičkoval nad branku! Neapolský křídelník se ovšem nevzdával a za pár minut napřáhl z dálky, Sorrentino však jeho ránu vytěsnil na rohový kop, po kterém se do míče opřel Inler, tomu se ale mezi tři tyče zamířit nepodařilo. Tlak Neapole pořád sílil...

...kýžené vysvobození mohlo pro domácí celek přijít těsně před odchodem na přestávku, kdy opět Insigne vrátil do ohně a Panděv akrobatickým zakončením přes hlavu nedokázal usměrnit kulatinu mezi tři tyče!

Po obrátce se pokračovalo v nastoleném režimu. Veronská pevnost však již dlouho odolávat nevydržela: Zúñiga po rychlém protiútoku předal kulatý nesmysl Hamšíkovi, který se zbytečně nerozpakoval a parádní ranou k tyči zavěsil - 1:0. Insigne následně mířil nad branku, aby pak zahrozilo i na druhé straně - Théréau však ani nadvakrát nedokázal zacílit do vymezeného prostoru! Hosté nakonec museli bez vyloučeného Kamila Vacka (druhou žlutou kartu obdržel za zákrok na Hamšíka), dohrávat o deseti, ale i přesto mohli senzačně vyrovnat, Pellissierovi bylo však pískáno postavení mimo hru.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

5:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
olis

Dnes neberiem nic ine ako vyhru pretoze ak sa v Neapole rozhodli hravat EL s nahradnikmy ocakavam ze v lige sa zapas potom zvladne inak to setrenie nema velky vyznam, Cavani nebude hrat proti Chievu je to oficialne potvrdene, mozno to vyznie trocha blbo ale toto je idealny cas pre jeho zranenie pretoze lahsieho supera si uz velmi vyberat nemozeme a musime ich porazit aj bez Cavaniho, jednoducho povedane pokial chceme skutocne bojovat o Scudetto alebo aj o LM tak klub ako Chievo s takym zapornym skorej musime porazit.

Forza Napoli !

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
olis

Skore a predvedena hra prilis k sebe nesedia, keby hral Cavani pravdepodobne by sme vyhrali aspon 3:0, ale nevadi, zvladli sme to aj bez neho a 3 body su doma, 2. pozicia je stale nasa, Pandev co nedal tie dve tutovky no coment, a to co predvadzal Insigne tak to mal ist po prvom polcase dole, take sebcenia som este nevidel, aj ked nech mu nekrivdim pripravil dve golove tutovky, Marekiaro MOTM, ukazal ako sa strielaju goly a v kuse to tahal dopredu, Inler hned za Hamsikom, podal taktiez paradny vykon od zapasu s Juve je panom stredu pola a hned sa to aj prejavuje, dufam ze mu to vydrzi dost dlho, trosku ma nasralo ze po tej redke a ku koncu zapasu sme prestali hrat a nemuseli sme a zbytocne sme to zdramatizovali ked tam malo Chievo dobre prilezitosti, Zuniga musel striedat, mal nieco so stehnom tak dufam ze to nebude nic vazne lebo Dossena sa na neho nechyta ani nahodou, dufam ze Cavani bude proti Atalante v poriadku lebo to nemusi dopadnut dobre.

Forza Napoli !

Reagovat
smazaný uživatel

Boha... zase stará známa pravda - v Neapole hrá Marek ako malý boh a v repre dlhodobá mizéria a nekonečná prezentácia toho, akým neuveriteľne sa dajú zahadzovať aj stopercentné gólové šance. Úplne chápem, že jeho spoluhráči z SSC a slovenského Áčka sú typologicky úplne odlišní, ale na to sa donekonečna odvolávať nedá...

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

http://kiwi.kz/watch/x7z0qkpilvnu?direct=1

No i bez Cavaniho měli vyhrát 3:0, to co nedali se ani snad nedat nedá

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele