37. kolo
12.05.2013 15:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

SSC Neapol - AC Siena 2:1

Neapol otočila zápas se Sienou a jen potvrdila, že je italským vicemistrem zcela zaslouženě. Siena se tímto také loučí se Serii A, její osud byl po tomto kole definitivně zpečetěn.

Šance Sieny na záchranu byly před tímto zápasem hodně mizivé, ale pokud ještě existovala nějaká šance, hodlali se o ní hráči Bianconeri poprat.

Neapol ale od úvodu dávala jasně najevo, že chce v tomto zápase zvítězit. Vidět byl zejména Edinson Cavani, který za prvních patnáct minut dvakrát orazítkoval tyč! Přesto to ale byli hosté, kteří překvapivě jako první udeřili. Fabrizio Grillo šokoval San Paolo parádním obstřelem a bylo to 1:0 pro hosty. Ještě do konce prvního poločasu si Neapol vypracovala velký tlak ale vyrovnání z něho nevzešlo.

Domácí zahájili druhý poločas drtivě, Siena se bránila a bylo zřejmé, že nápor nemohla dlouho vydržet. Stalo se tak v 73. minutě, Edinson Cavani přesně hlavičkoval a srovnal na 1:1. Jen o tři minuty později si mohla vzít Siena vedení zpátky, ale Bolzoniho dobrou přihrávku Agra nezachytil. Siena potřebovala útočit a dařílo se jí to. Angelo pálil těsně vedle a Paolucciho vychytal Rosati. V nastaveném čase to Bianconeri už hodně otevřeli a to se jim stalo osudným. Z brejkové situace se prosadil Marek Hamšík a bylo vymalováno. Neapol otočila výsledek a doma porazila Sienu. Ta tak míří do Serie B.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2..........

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
freakmarena19

2:0 (Cavani,Hamšík)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele