31. kolo
06.04.2013 18:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Juventus FC - Delfino Pescara 2:1

První místo v italské soutěži zaujímá Juventus Turín a o svůj luxusní náskok ani po tomto kole nepříjde. Stará dáma sice měla s Pescarou jisté problémy, ale utkání nakonec zvládla a připsala si vítězství. Klíčovým momentem se stalo vyloučení Rizza, po kterém padla první branka Juventusu.

Juventus byl před zápasem jasným favoritem a málokdo pochyboval o tom, že by zápas s Pescarou nezvládl. Conteho svěřenci byli od začátku aktivnější, jenže dlouho a marně dobývali branku brankáře Pelizzoliho. Zkušený brankář předvedl fantastické zákroky po šancích Lichtsteinera a Giovinca. Hostující brankář byl hlavní postavou prvního poločasu, následně totiž zlikvidoval i další pokusy, tentokráte Vučiniče a Vidala. Pelizzoliho se nakonec podařilo překonat, ale tentokrát spasila Pescaru tyčka! Stalo se tak po střele Quagliarelly.

Aktivita Juventusu ve druhém poločase trošku polevila. Conteho svěřenci byli nadále lepší, ale šance si vytvářeli obtížněji. Delfíni náporu Staré dámy dlouho vzdorovali a už už to vypadalo, že si z Turína odvezou bod. Jenže nakonec o všem rozhodl pokutový kop! Rizzo totiž ve vápně stáhl Vidala a sudí byl nekompromisní. Rizza vyloučil a navíc odpískal penaltu. Tu proměnil Mirko Vučinič a Juventus si mohl oddychnout. Čtvrthodiny před koncem vedl nad poslední Pescarou 1:0.

Navíc o chvíli později přidal další branku a opět se mezi střelce zapsal Vučinič. Černohorský útočník technickou střelou zvýšil na 2:0 a nikdo již nepochyboval o tom, kdo že se stane vítězem klání. Jenže Pescara to nezabalila a za chvíli nečekaně snížila. Cascione předvedl krásnou individuální akci a Storari, jenž nahradil v brance Buffona, byl bezmocný. Delfíni v samotném závěru pořádně kousali, se Sculliho střelou měl plné ruce práce Storari. Každopádně vyrovnání se nekonalo, Juventus porazil poslední Pescaru 2:1 a upevnil si vedení.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Juventus povinne vyhra 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

tolik gólů obránci a záloha nedá...

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Má chytat Storari.

A nechápu proč nenechá odpořinout Pirla?

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Biozdenda

musím říct, že Juve celkem letos sleduju, ale moc se mi jejich hra nelíbí. Chybí tomu jakékoli překvapení. I ta Pescara to odvrací zatím úplně v pohodě. Chtělo by to nějakého pořádného hrota.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.dailymotion.com/video/xysrrw_juventus-pescara-2-1-highlights-6-4-2013_sport#from=embediframe

Tak dlouho do toho Juventus bušil, až nakonec penalta rozhodla....jinak gól Pescary byl vynikající.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele