7. kolo
07.10.2012 15:00 CET
0 : 3
(0:3)

Reportáž

Delfino Pescara - SS Lazio 0:3

Nováček z Pescary nenavázal na dvě výhry v řadě a dnes podlehl favorizovanému Laziu jasně 0:3. Výhru Biancocelesti zrežíroval dvěma brankami německý kanonýr Miroslav Klose, vše ale načal svým parádním přímým kopem Hernanes.

Pescara si po dvou výhrách dělala zálusk i na Lazio, ale s touto touhou se musela rozloučit už v páté minutě. K nařízenému volnému přímému kopu z dobré vzdálenosti se postavil Hernanes a parádní ranou překonal brankáře Perina - 1:0 pro Lazio. Hosté byli i nadále lepším týmem a svojí převahu demonstrovali druhou brankou ve 25. minutě. Candreva vyslal parádní pas na Miroslava Kloseho, jenž v samostatném průniku obstál na výbornou. Perina obešel a zakončil do prázdné branky - 2:0 pro Lazio. Otřesená Pescara se nebyla schopná vzchopit a za dalších deset minut inkasovala potřetí. Klose si naskočil na rohový kop a Perin byl znovu bez šance - 3:0 pro Lazio. Domácí mohli snížit, Colucci z dálky vypálil a Marchetti musel vyrážet na rohový kop.

Lazio mělo po prvním poločase luxusní tříbrankový náskok a těžko se dalo předpokládat, že by o něj přišlo. Překonat defenzívu Biancocelesti bylo pro domácí neřešitelným rébusem, ti si navíc museli dávat pozor, aby doma neobdrželi pořádný debakl.

V 69. minutě pálil nad Hernanes a devět minut před koncem odmítl snížení Abbruscato. Ten při podklouznutí trefil jen boční síť jinak odkryté branky. Lazio udrželo stav až do konce a po zisku třech bodů se minimálně do večera dostalo na třetí pozici před milánský Inter.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

X2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele