29. kolo
17.03.2013 15:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Delfino Pescara - Chievo Verona 0:2

Pescara nezvládla důležité utkání s Chievem a po další porážce je její situace hodně vážná. Přitom to dlouho vypadalo na nerozhodný výsledek. Zápas rozhodl až dvě minuty před koncem Stoian a po něm v nastavení zvyšoval Théréau.

Pro diváky na Stadio Adriatico to nebyl zrovna pohledný fotbal. První poločas nenabídl téměř nic. Výjimkou byla 26. minuta a velká šance Isaaca Cofieho. Pescaru v tomto momentu zachránilo břevno! Hra jinak byla nepřesná a hodně kouskovaná. Například jen v prvním poločase udělil sudí Mazzoleni čtyři žluté karty.

Bohužel ve stejném duchu se neslo i druhé dějství. Vysvobození z velké nudy přinesla až 88. minuta, i když pro hosty by bylo jistě lepší, kdyby utkání nakonec 0:0 skončilo. Nicméně dvě minuty před koncem si Stoian krásně zpracoval míč a technickou střelou překonal Pelizzoliho - 1:0 pro Chievo. Otřesená Pescara ještě v nastaveném čase inkasovala podruhé. Další povedenou střelou předvedl Théréau a Chievo tak vyhrálo v Pescaře v nepříliš záživném utkání 2:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele