18. kolo
21.12.2012 18:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Delfino Pescara - Calcio Catania 2:1

Přímý kop z páté minuty nastaveného času v podání Euginia Togniho rozhodl o překvapivém obratu Pescary nad Catanií. Domácí porazili sicilský celek 2:1 a dost možná zakončí rok 2012 na nesestupovém místě.

Elefantini ze Sicílie byli před zápasem favoritem a podle toho také vypadal úvod utkání. Po centru Barrientose na Gomeze mohl druhý jmenovaný udeřit a zajistit Catanii brzké vedení. Gomez však v obrovské šanci minul a o několik minut později neuspěl v samostatném průniku Terlizzi. Míč se totiž zastavil na tyči! Pescara přežila počáteční nápor hostí a posléze sama udeřila. Weiss, o kterého projevil zájem AC Milán, odvedl výbornou práci a přesným pasem nabil Mervanu Celikovi. Ten doslova propasíroval míč za záda Andujara a Pescara vedla 1:0.

Hosté se ještě v prvním poločase dočkali vyrovnávací trefy. Na Lodiho přesný pas z pětatřicáté minuty zareagoval Barrientos a bylo srovnané - 1:1.

Průběh druhého poločasu nabídl vyrovnanou podívanou z dramatickým závěrem. Šest minut před koncem mohl strhnout vedení na stranu Catanie Bellusci, nádhernou střelu mu ale nakonec skvělým zákrokem zneškodnil Perin. Jen o pět minut později bylo horko i na druhé straně. Caprari po Andujarově zaváhání neuvěřitelně a samozřejmě trestuhodně netrefil prázdnou branku! Caprari doslova odmítl vítězství. Nakonec si ale přeci jenom mohl pořádně vydechnout. V páté minutě nastaveného času opařil hostující fanoušky Togni. Jeho parádně zahraný volný přímý kop skončil v síti a Pescara se mohla začít radovat z důležitého vítězství.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele