25. kolo
17.02.2013 15:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Delfino Pescara - Cagliari Calcio 0:2

Pescara nezvládla další zápas na domácím Stadio Adriatico a tentokrát prohrála s Cagliari 0:2. Hosté tím potvrdili výbornou formu a nadále stoupají tabulkou. To samozřejmě neplatí o domácích, kterým se zase o něco vzdálila záchrana. Výhru Cagliari vystřílel Sau.

Úvodní dvacetiminutovka nic zajímavého nepřinesla, a tak se přenesme rovnou do minuty jednadvacáté a první šance, ve které se ocitli domácí fotbalisté. Caraglio sklepl míč pro D'Agostina, jehož střela šla těsně vedle! Ve 33. minutě se předvedli i hosté, jmenovitě Ibarbo. Z otočky ale jen trefil střed branky a v něm postaveného Perina. Změna skóre se nekonala ani v závěru prvního poločasu, kdy měl na kopačce stoprocentní příležitost Weiss. Slovenskému forvardovi se postavila do cesty tyčka.

Delfíni měli v prvním poločase rozhodně na to dostat se do důležitého vedení. To se ale nestalo a po zápase to muselo domácí hodně mrzet. V 53. minutě totiž přišel první zásah do jejich sítě. Cossu odcentroval a Marco Sau hlavou otevřel skóre utkání - 1:0 pro Cagliari. O sedm minut později pak přišel i druhý úder hostí. Znovu to byl Marco Sau, jenž si parádně připravil míč a dostal jej za Perinova záda - 2:0 pro Pescaru. Brankář Perin pak dal průchod svým emocí a vztekle bouchl o zem. Nervy neudržel na uzdě ani Weiss, který před koncem zápasu zákeřně podrazil Ibarba a byl naprosto správně vyloučen. Vyloučení Weisse už vliv na utkání nemělo, Cagliari vyloupilo Stadio Adriatico 2:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

koukam ze dnes proti sobe nastoupi dve totozne sestavy a ja myslel ze to jde jen a fife

Reagovat
Kempes12

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele