32. kolo
13.04.2013 18:00 CET
2 : 3
(0:2)

Reportáž

Delfino Pescara - AC Siena 2:3

Velkolepou podívanou plnou zvratů nabídl záchranářský souboj mezi Pescarou a Sienou. Hosté zvítězili v přestřelce 3:2 a udělali důležitý krok v cestě za záchranou. Naopak osud Pescary se zdá být definitivně zpečetěn.

Utkání nabídlo na obou stranách spoustu šancí a bylo se na co dívat. Siena začala na Stadio Adriatico hodně aktivně a svého soupeře pořádně zatlačila. Po sérii zahozených šancí přišla ve 14. minutě první branka, o kterou se postaral hlavičkující Angelo - 1:0 pro Sienu. Byl to nástup jako hrom a hosté v této aktivitě pokračovali i nadále.

Šance měla i Pescara, například Pegolo předvedl skvělý zákrok po šanci Kroldrupa. Ale byli to znovu hosté, kdo dokázal rozvlnit síť soupeře. Centr Sestua si dopravil do vlastní sítě Zanon a Bianconeri šli do šaten za pohodlného stavu 2:0.

Trenér Delfínů musel o přestávce udělat v šatně pořádný vítr, neboť jak jinak si vysvětlit parádní start domácích ve druhém poločase. Nejprve Mervan Celik z dorážky snížil na 1:2 a jen o pár minut později vyrovnal na 2:2 Romulo Togni, jenž se prosadil z volného přímého kopu.

Následně oba celky rozpoutaly ofenzivní smršť a velká šance střídala velkou šanci. Závěrečná čtvrthodina byla opravdu strhující. V 83. minutě nastřelil tyč Pozzi a po něm orazítkoval brankovou konstrukci v 85. minutě pro změnu domácí Sculli!

Více štěstí nakonec měli hosté, kteří v 87. minutě zásluhou Emeghary rozhodly zápas ve svůj prospěch. Siena vyhrála v Pescaře 3:2 a učinila důležitý krok v cestě za záchranou. Naopak Pescara zůstává v kritické situaci, její šance na záchranu už jsou hodně mizivé.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1.............

Reagovat
smazaný uživatel

Pescara bude chtít určitě zabojovat ... 1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele