10. kolo
31.10.2012 20:45 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Chievo Verona - Delfino Pescara 2:0

Ve všech středečních utkání se bylo na co dívat. Neplatilo to jen v jednom případě. Chievo sice porazilo Pescaru 2:0 a má tři body, ale pro diváka to byla strastiplná cesta ke konečnému výsledku. Hrálo se zkrátka hodně nezáživně.

Co se týče prvního poločasu, už ten toho příliš nenabídl. Vlastně až na vyloučení Romagnoliho nic. Ve 32. minutě se dostali hosté do velkých potíží, Simone Romagnoli předvedl ostrý zákrok a byl za to po právu vyloučen. Chievo ale proti oslabenému soupeři v prvním poločase nic nevymyslelo. Dočkalo se až ve druhém dějství.

Přitom první šanci měl ve druhém dějství hostující Francesco Modesto. Domácího brankáře nepřekonal a výsledek zůstal nadále nerozhodný. Tento výsledek platil až do 75. minuty, kdy sudí nařídil ve prospěch domácích pokutový kop. Luciano ho proměnil a Chievo vedlo nad Pescarou 1:0! Hned za další minutu zvýšil Adrian Stoian a o vítězi utkání bylo rozhodnuto. Nic dalšího už se totiž nestalo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele