32. kolo
14.04.2013 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Chievo Verona - Calcio Catania 0:0

Chievo Verona doma přivítalo Catanii a diváci se branek nedočkali. V nezáživné podívané bylo vidět jen pár šanci a konečná dělba bodů je pro obě strany víceméně zasloužená.

A šancí bylo opravdu poskrovnu. Za celý první poločas zvedla diváky ze sedadel pouze jedna čistě gólová příležitost a sice když hostující Francesco Lodi zamířil z volného přímého kopu těsně vedle. Catania měla další šanci na začátku druhého poločasu, ale i zde vyšla střelecky naprázdno. Bergessio totiž hlavičkoval přesně do míst, kde stál připravený Puggioni.

Poté už se hrál fotbal plný nepřesností a propracované defenzívy. Další šance, natož branky, se nekonaly a nepomohlo ani čtyřminutové nastavení. Chievo doma remizovalo v nezáživném utkání s Catanií 0:0. Fly Donkeys jsou nadále šestnáctí, Catania je devátá.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1..........

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele