1. kolo
26.08.2012 20:45 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Chievo Verona - Bologna FC 2:0

Premiérová trefa Rinalda Cruzada v dresu Chieva a vedoucí branka zkušeného matadora Sergia Pellissiera rozhodly o zaslouženém vítězství 2:0. Domácí měli více gólových šancí, ale až dvě z nich dokázali proměnit po obrátce. Hostující Bologna navíc utkání dohrávala o deseti hráčích, vyloučený byl totiž tři minuty před koncem Pérez.

Domácí měli první větší příležitost zápasu zhruba po dvaceti pěti minutách hry. Thereau zprava nacentroval na hlavu Pellissiera, který následně minul branku jen o malinký kousek. Poté oba týmy mohly skórovat díky dalekonosným pokusům, za domácí pálil Pellissier a za hosty zase Sliti Taider, ovšem oba z nich skončily jen nad brankami.

Hezky také vypálil Thereau, jenže ani on nezamířil mezi tři tyče, takže hostující gólman Agliardi se v brance stále činit nemusel. Do druhé půle lépe vstoupili hostující borci, byť v tom prvním měla větší převahu Verona. Byl to Diamanti, kdo mohl hned dvakrát změnit skóre utkání, nejprve jeho centr a poté střela z dálky ale za brankovou čarou neskončily.

V 65. minutě padla první branka utkání. Thereau opět unikl po lajně, odkud poslal pas na Pellissiera, který hlavou z blízkosti v pohodě prostřelil Agliardiho. Blízko druhé trefě bylo Chievo i v 74. minutě. A znovu u toho byl Pellissier, který ovšem tentokráte v souboji jeden na jednoho trestuhodně ztroskotal na brankáři Agliardim.

Nakonec to domácím tolik vadit nemuselo, o pět minut později totiž o jejich vítězství rozhodl Cruzado. Luciano ho skvělým centrem vybídl ke skórování a peruánský záložník díky přesné ráně levačkou do spodního rohu brány šancí nepohrdl. Závěr zápasu měl ještě jednu černou kaňku pro Bolognu, Pérez obdržel přímou červenou kartu za faul na Pellissiera.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1-0.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele