4. kolo
23.09.2012 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Calcio Catania - SSC Neapol 0:0

Celý zápas měla Neapol početní převahu, neboť hned zkraje utkání uviděl červenou kartu Alvarez. I přesto ale domácí Catania vybojovala velice cenný bod za bezbrankovou remízu 0:0.

Neapol byla před utkáním favoritem, její bilance byla naprosto jednoznačná, tři zápasy-tři výhry. Mazzarriho svěřenci také vstoupili do utkání lépe. Edinson Cavani dobře vystihl přihrávku a pelášil sám na branku. Zezadu jej ale nedovoleně zastavil Alvarez a byl za to vyloučen. Neapoli se naskytla skvělá šance na vítězství, celý zápas totiž měla v poli o jednoho hráče navíc. Azzurri také dostali domácí pod enormní tlak, ale jejich defenzíva v prvním poločase odolávala.

Pár minut před koncem prvního poločasu mohli Sicilané nečekaně udeřit. Po centru do vápna hlavičkoval Spolli těsně vedle! Neapol odpověděla velkou šancí Cavaniho, jeho dělovku totiž vyrazil na rohový kop Andujar.

Catania přežila první poločas bez inkasované branky a do druhého dějství vstupovala s tím, že pokud chce pomýšlet na bodový zisk, musí předvést heroický, bojovný výkon. A tak se také přizpůsobila, hosté sice podnikali jeden nájezd do pokutového území za druhým, ale obrana Catanie byla pevná jako skála.

Minutu před koncem pak mohl šokovat hosty Gomez, jeho rána orazítkovala pravou tyč De Sanctisovy branky! Neapol nakonec na Catanii nevyzrála. Domácí bojovným výkonem vybojovali bod a mohou být spokojeni. Pro Neapol je to první bodová ztráta v sezoně.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2

Reagovat
olis

1:2

Reagovat
olis

Britos urcite hrat nebude, je zraneny

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele