11. kolo
04.11.2012 15:00 CET
4 : 0
(3:0)

Reportáž

Calcio Catania - SS Lazio 4:0

Pořádnou ostudu si v desátém kole italské ligy udělalo Lazio. Loni čtvrtý tým soutěže vůbec nestačil na Catanii a ze Sicílie si odváží debakl 4:0. Vše se rozhodlo během první půlhodiny, ve které Elefantini nasázeli Laziu tři branky.

Takový výsledek nejspíše nikdo nečekal. Lazio sice mělo před zápasem problémy s marodkou, ale po návratu Hernanese s Ledesmou se takovýto průběh utkání vůbec neočekával. Catania vstřelila první branku už po devíti minutách hry, kdy se krásně trefil Alejandro Gomez. Lazio si zvýšilo obrátky, ale k ničemu to nevedlo. Naopak nebezpečnější byla nadále Catania, další střelu Gomeze vyrazil Bizarri. Ve 25. minutě už Lazio inkasovalo podruhé. Faul ve vápně domácích rozhodčí vyhodnotil pokutovým kopem, který bezpečně proměnil Francesco Lodi - 2:0 pro Catanii. S Laziem bylo zle, navíc Petkovičovi svěřenci za čtyři minuty inkasovali potřetí. Alejandro Gomez zužitkoval přesný centr a v pádu vstřelil svojí druhou branku v zápase - 3:0 pro Catanii.

Lazio, jinak zralé na ručník, se ještě pokoušelo do šaten alespoň zkorigovat, ale vůbec mu nebylo přáno. Vladimir Petkovič zareagoval na nepříznivý stav střídáním a do druhého poločasu poslal na hřiště Brocchiho a Floccariho. K celkovému zlepšení to ale nevedlo.

V 69. minutě předvedli domácí rychlý brejk, Gomez na hattrick nedosáhl, ale z dorážky vstřelil čtvrtou branku svého týmu Pablo Barrientos - 4:0 pro Catanii. Výsledek 4:0 se mohl ještě změnit, například Castro v dobré pozici netrefil branku. Každopádně pro Lazio byl závěrečný hvizd vysvobozením, díky tomuto debaklu opustili čtvrté místo, kde je vystřídala Fiorentina.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
bruchy

slušnej náděl

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele