37. kolo
11.05.2013 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Calcio Catania - Delfino Pescara 1:0

Catania udolala jedinou brankou poslední Pescaru 1:0 a alespoň na několik hodin se posunula na osmé místo před Inter Milán. Autorem jediné branky byl Alejandro Goméz.

O favoritu utkání nebylo pochyb, Pescara na italskou špičku letos neměla a zaslouženě sestupuje do nižší soutěže. Catania v roli favorita začala dobře a po chvilce musel brankář Perin vytahovat první důležitý zákrok. Bergessio napřáhl k tyči a Perin byl na místě. Už ve 24. minutě postihla domácí Catanii první nepříjemnost, zranil se zkušený stoper Legrottaglie, kterého na hřišti nahradil Biagianti.

Před koncem prvního poločasu měli Elefantini další dobré příležitosti, které zmařil brankář Perin. Tentokráte vypálil Barrientos a Perin vytáhl fantastický zákrok, střelu vyrazil konečky prstů! Za chvíli neuspěli ani Bergessio a Almiron. Pescara měla štěstí, že odehrála poločas bez inkasované branky a zejména musela děkovat brankáři Perinovi.

Jenže Delfíni směrem dopředu nevymysleli vůbec nic a vlastně bylo jen otázkou času, kdy se Catania prosadí. Stalo se tak v 52. minutě, kdy Bergessio z rychlého protiútoku namazal Alejandru Gomézovi, který vsítil první a také poslední branku utkání - 1:0 pro Catanii.

Zanedlouho přišla další velká šance domácích, ale také Pescary. Sforzini se dostal k dorážce a jeho tutovku vychytal Andujar. Další branka v utkání nepadla, byť zejména domácí byli velmi blízko. Například Barrientosovi se do cesty postavila tyčka. Každopádně domácí si připsali povinnou výhru a minimálně na několik hodin se posunuli na osmé místo před Inter Milán.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele