25. kolo
18.02.2013 20:45 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

AC Siena - SS Lazio 3:0

Lazio pokračuje ve špatných ligových zápasech a jeho série bez výhry se protáhla už na pět zápasů. Biancocelesti zcela nezvládli zápas s o záchranu bojující Sienou a prohráli 3:0. Siena si tak během pár týdnů připsala skalp jak Interu, tak i dalšího pohárového adepta Lazia.

Favorizovaní hosté věděli, že to nebudou mít na stadionu Artemio Franchi jednoduché. O motivaci však měli postaráno, neboť pokud by vyhráli, posunuli by se na třetí místo a využili by ztráty Juventusu, Neapole i Interu Milán. To se ale nakonec nestalo a na třetí pozici se po tomto kole usadil AC Milán.

Svěřencům Vladimira Petkoviče se vůbec nevydařil start. Už v 6. minutě si naskočil na Rubinův centr Emeghara a Siena velmi brzy vedla 1:0. Odpovědět mohl Candreva, ale jeho střela se mezi tři tyče těsně nevešla. A tak přišel druhý gól Sieny. Opět centroval Rubin a tentokráte to byl Alessandro Rosina, kdo dostal míč za záda nešťastného Marchettiho - 2:0 pro Sienu. Znovu mohl odpovědět Candreva, jenže Pegolo jeho tvrdou ránu vyrazil a dorážející Kozák už nebezpečí pro domácí svatyni neznamenal.

Lazio začalo po změně stran aktivně, ale Hernanesovu dělovku zneškodnil Pegolo. V 61. minutě už začínalo být skóre pro Lazio naprosto nepřijatelné. Defenzíva Biancocelesti zachybovala a Emeghara svojí druhou brankou v zápase zvýšil už na ostudných 3:0.

Hosté se snažili alespoň o korigování a měli k tomu několik šancí. Deset minut před koncem dokonce orazítkoval břevno Ederson a o něco později minul Pegolovu tyč nově příchozí Louis Saha. Siena doma vyhrála jasně 3:0 a vytvořila tlak na Palermo a Pescaru. Naopak Lazio se ne a ne probudit z výsledkové letargie a pomalu se mu vzdaluje Liga mistrů.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net, onlajny.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
Pharrell

0:1

Reagovat
hradec

Siena 1:3 Lazio

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1-0.......

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nastoupí Kozák. Tip: 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
mastakillah

Siena neprohraje

Reagovat
smazaný uživatel

Live Digi Sport !

Reagovat
Pharrell

Lazio

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele