13. kolo
18.11.2012 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

AC Siena - Delfino Pescara 1:0

Jak jsme vás již před chvílí informovali, na lavičce nováčka z Pescary skončil trenér Giovanni Stroppa. Jeho katem se dnes odpoledne stala Siena.

V utkání jsme ale také viděli hned dvě červené karty, obě byly určeny hráčům Pescary, na kterých byla nervozita a frustrace již od počátku viditelná.

Již v první minutě se do zakončení prohnal Vukušič, brankář Pegolo ale jeho ránu vykryl. Po pěti minutách mohla jít Siena do vedení, to by ale Rosina musel trefit něco jiného než tyč. Od začátku jsme ale sledovali velmi aktivní hru s množstvím šancí. Na střelu Bolzoniho navázal jeho spoluhráč Emanuele Calaió, který ale opět trefil pouze tyč! To byly pro Sienu velmi smolné chvíle.

Vše si domácí hráči vynahradili po půlhodině hry, kdy se k míči dostal Francesco Valiani a jeho rána zapadla za Perinova záda - 1:0 pro aktivnější domácí tým.

Pescara dostala velkou šanci na vyrovnání, když zkušený obránce Contini ve svém pokutovém území fauloval pronikajícího Vukušiče a sudí Irrati pískl na znamení přestupku. Pokutový kop se rozhodl proměnit sám faulovaný, ale neudělal dobře. Brankář Pegolo však ano a penaltu chytil.

Dvě minuty po změně stran se mohli prosadit opět domácí hráči, nejprve pálil Rosina, po Perinově vyražení se k míči dostal Vergassola, ale bránu netrefil. Pegolo měl práci s ranou Quintera, hned po něm se na druhé straně blýskl skvělým zákrokem Perin, který vychytal místy již bezradného Calaia.

Festival brankářských dovedností pokračoval po ráně Quintera z přímého volného kopu, Pegolo ale skvěle zasáhl. Mladý ofenzivní hračička Quintero poutá pozornost nejednoho přednímu klubu a dnes ukázal proč. Jeho rychlé nohy rozhýbaly další akci Pescary a míč dokonce skončil na tyči!

V závěru utkání se ke slovu přihlásila Pescara, jejíž trenér hnal své svěřence do útoku. Balzanova rána ještě mířila mimo Pegolovu bránu, ten se ale musel činit proti Caprariho akci. Marco Capuano se zřejmě již nemohl na výkon svého celku dívat a po druhé žluté viděl kartu červenou.

Svého spoluhráče napodobil v nastavěném čase Damiano Zanon, který dokumentoval situaci v táboře Delfínů - situaci, kterou už trenér Stroppa nezmění.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net, onlajny.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele