16. kolo
09.12.2012 15:00 CET
1 : 3
(1:0)

Reportáž

AC Siena - Calcio Catania 1:3

Siena doma nestačila na Catanii a opět spadla na samotné dno tabulky. Naopak Catania díky výhře 3:1 poskočila na osmé místo a navázala na vítězství v poháru.

Jako první si velkou šanci vypracovali hosté. Konkrétně pálil z dvaceti metrů Lodi a jen těsně minul Pegolovu branku. Catania sice měla první šanci, ale skóre utkání otevřela Siena. Valiani adresoval výbornou přihrávku doběhu Rosinovi, který skóroval - 1:0 pro Sienu. Hosté přidali plyn a ve 26. minutě vyslal další ránu na Pegola aktivní Lodi. Pegolo však jeho přízemní ránu kryl. V závěru prvního poločasu bylo v pokutovém území Sieny pořádně rušno. Felipe odhlavičkoval míč jasně směřující do prázdné branky a rána Almirona mířila vedle.

Aktivita hostí neustala ani ve druhém poločase. Další nepřesnou ránu vyslal Almiron a v 50. minutě už se Catania přeci jenom dočkala. Na Bergessiův pas si naběhl Lucas Castro a ten překonal Pegola - 1:1. Elefantini byli nadále jasně lepším týmem a byla jen otázka času, kdy dojde k obratu ve skóre. Proti Gomézově ráně ještě Pegolo zasáhl, ale proti Bergessiovi už byl bezmocný - 1:2.

Siena se na žádnou větší akci nezmohla a osm minut před koncem inkasovala potřetí. Gonzalo Bergessio z dorážky zvýšil na dvougólový rozdíl a tím pečetil vítězství hostí. Siena sice v utkání vedla ale na hřišti poté nic nepředvedla. Elefantini zi se stadionu Artemia Franchi zaslouženě odvážejí plný počet bodů.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele