5. kolo
26.09.2010 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Chievo Verona - SS Lazio 0:1

Lazio pokračuje v dobrých výkonech a dnes si odvezlo plný počet bodů ze stadionu Bentegodi ve Veroně. Chievo mělo na lepší výsledek, ale nakonec rozhodla jediná trefa Maura Zarateho v průběhu druhého poločasu.

Oba celky měly v prvním poločase zajímavé příležitosti, o něco více jich mělo Lazio, především Mauro Zarate. Ten nejprve dostal krásnou přihrávku za obranu, ale tváří v tvář Sorrentinovi neuspěl. O chvíli později nepřesně hlavičkoval Floccari a na druhé straně nedokázal zblízka pořádně zpracovat míč Moscardelli. Pak už opět přišly chvilky Maura Zarateho. Jeho dobrou ránu Sorrentino vytěsnil na tyč, a po přesném centru Lichtsteinera z malého vápna nikým nehlídaný trestuhodně přestřelil. Takové šance se prostě musejí dávat. Poločas uzavřel střelou z otočky Pellissier, Muslera byl ale připraven. ¨

Utkání bylo i po změně stran vyrovnané, přesto se diváci konečně dočkali branky. Po ostrém Hernanesově centru to ještě nebylo, neboť Brazilec přestřelil. O chvíli později už Mauro Zarate propasíroval z úhlu míč za záda Sorrentina a Lazio vedlo ve Veroně 1:0. Chievo se snažilo rychle odpovědět, ale naráželo na dobře organizovanou obranu Lazia. Ze střední vzdálenosti vyslal jedovatý pokus Constant, brankáře Musleru sice vystrašil, ale nepřekonal. V závěru už to bylo ze strany domácích hodně křečovité, navíc Lazio si výsledek urputně bránilo. Biancocelesti vyhráli 1:0 a navázali na předchozí dobré výsledky.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele