4. kolo
22.09.2010 20:45 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Calcio Catania - AC Cesena 2:0

Cesena poprvé v letošním ročníku padla, zároveň přišla také o první místo v tabulce. Jejím přemožitelem se stala Catania. Góly Silvestreho a Maxiho Lopeze byly prvními v síti Ceseny v letošní sezóně.

V brance Ceseny stál 41letý veterán Francesco Antonioli a v úvodu se vytěsnil Gomezovu ránu po velkém sólu na roh. Po něm Spoli přestřelil. První gól Cesena inkasovala ve 23. minutě. Na Mascarův centr si naběhl Silvestre, předskočil na zadní tyči Von Bergena a zavěsil. Maxi Lopez se pak dožadoval pokutového kopu za hraní rukou od Von Bergena, ale vyhověno mu nebylo. První šance se hosté dočkali ještě do přestávky, Bogdani ale branku netrefil.

Cesena však mohla vyrovnat krátce po změně stran. Schelottův pas ale těsně minul na zadní tyči stojícího Giaccheriniho. A svojí šanci zmařil Ceccarelli. Toho využila Catania a po necelé hodině hry si pojistila vedení. Ledesma poslal míč na Maxiho Lopeze a ten ho nasměroval za záda Antonioliho. V závěru mohla vstřelit Cesena alespoň čestný gól, ale Bogdani na Ighalův centr nedosáhl.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele