30. kolo
20.03.2011 15:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

AS Bari - Chievo Verona 1:2

Bari se připravilo o možnost bodovat samo, když Chievu dvakrát nabídlo na zlatém podnose branku. Porážka 1:2 tak nejspíše zpečetila osud Bari definitivně.

Domácí přitom začali dobře a Chievo přikovali k jejich brance. Brankář Sorrentino navíc musel vytahávat pohotový zákrok po hlavičce jednoho z domácích borců. Jenže všechna práce je naprosto zbytečná, když obrana Bari vyrobí takový kiks, jaký v tomto zápase vyrobila hned dvakrát. Sergio Pellissier potrestal první chybu naprosto nekompromisně a Chievo na stadionu San Nicola vedlo 1:0.

Bari se nepoložilo, naopak pokračovalo ve snažení a dočkalo se vyrovnání. Velkou měrou jim k tomu pomohl rozhodčí, který zcela nesmyslně odpískal faul, který ale vůbec nebyl. Chievo protestovalo zbytečně a Ghezzal penaltu proměnil a vyrovnal.

Bari jakoby ani nechtělo bodovat, jakoby bylo se sestupem smířeno. Jak jinak se dá vysvětlit kiks číslo dvě, zcela přes kopírák - obrana domácích znovu nedokázala rozehrát a míč tentokrát ukradl Moscardelli a dopravil jej do sítě - 2:1 pro Chievo. Trenér Mutti se mohl na lavičce zbláznit. Z tohoto úderu už se Bari nevzpamatovalo, byť ještě mělo nějaké šance.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele