15. kolo
06.12.2009 15:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

AS Livorno - Chievo Verona 0:2

Livorno prohrálo doma s Chievem 0:2 a nadále zůstává na sestupové pozici. Za hosty se trefili Rigoni a Bentivoglio. Utkání hodně ovlivnilo vyloučení útočníka Lucarelliho.

Hned v úvodu utkání si mohl hostující Simone Bentivoglio vstřelit vlastní gól, když zariskoval a jeho obranná hlavička minula jen těsně branku. Na druhé straně ohrozil branku domácích Elvis Abbruscato, jenže minul. Po čtvrthodině se diváci dočkali prvního zásahu. Mozart odcentroval z levé strany na přední tyč, kde operoval Luca Rigoni a jeho úspěšná hlavička znamenala vedení hostujícího celku 1:0. The Flying Donkeys mohli zanedlouho vstřelit další branku, ovšem De Lucia v souboji jeden na jednoho vychytal Abbruscata. Chievo bylo aktivnější a pozice Livorna se mohla ještě více zhoršit po vyloučení Lucarelliho, jenž měl natolik nevhodné řeči, že byl obdarován červenou kartou.

Hra o deseti paradoxně Livornu prospěla, to se začalo tlačit více dopředu. Rivasův přímý kop v brance neskončil a Bergvold žadonil o pokutový kop, leč marně. V 66. minutě však bylo definitivně rozhodnuto, svojí vůbec první branku v Serii A vstřelil uvnitř pokutového území Simone Bentivoglio, a bylo to 2:0. Chievo mělo ještě další šance, z niž největší byla ta, kterou měl na svědomí teprve devatenáctiletý Maročan Hanine. Mladičký hráč ve službách Chieva však minul branku a na výsledku 0:2 už se nic nezměnilo.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
vanGomm

X.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele