35. kolo
25.04.2010 15:00 CET
3 : 1
(0:0)

Reportáž

AS Livorno - Calcio Catania 3:1

Jak kruté, Livorno konečně vyhrálo, ale až v tomto kole se jeho sestup definitivně stvrdil. Osudným se Livornu stal zápas Boloni s Parmou, Boloňa totiž vyhrála a Livorno už jí nemůže dostihnout. Zápas na stadionu Armanda Picchiho ovlivnila červená karta pro hostujícího Capuana, domácí toho využili a nasázeli Catanii tři branky.

Hosté ze Sicílie začali lépe, ovšem šance Delvecchia a Ricchiutiho zůstaly nevyužity. V dalším brankovém momentu, tentokrát na druhé straně, proti sobě stanuli Bergvold a Andujar, brankář Catanie byl v tomto minisouboji úspěšnější. Diváci v prvním poločase branku neviděli, mnohem více zajímavostí nabídl druhý poločas.

Capuano v pokutovém území fauloval Davida Di Gennara, za což si vysloužil druhou žlutou kartu, a co bylo důležitější, pískal se pokutový kop. Nařízenou penaltu v poklidu proměnil Lucarelli a domácí vedli 1:0, navíc se jim naskytla dlouhá přesilovka.

Za dalších deset minut byla pozice Livorna ještě lepší, přenádherná volej Bellucciho vymetla pavučinu v pravém horním rohu branky a Amaranto vedli 2:0. O šest minut později zamířil přesně k pravé tyči na hranici pokutového území Bergvold a o vítězi tohoto utkání bylo rozhodnuto - 3:0 pro Livorno.

V 87. minutě se podařilo Catanii snížit, a kdo jiný si mohl připsat branku, než ve skvělé formě hrající Maxi Lopéz. Argentinský forvard se přenádherně trefil nůžkami, jenže tato branka už přeci jenom přišla pozdě. Livorno výsledek 3:1 udrželo a připsalo si tři body, které mu jsou koneckonců k ničemu.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele