25. kolo
21.02.2010 20:45 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

AS Bari - AC Milán 0:2

Bari tentokrát nepotvrdilo skvělou domácí formu a po několika neprohraných domácích zápase neuhrála ani bod. Milán po nešťastném zápase s Manchesterem odehrál velmi dobře takticky zvládnuté utkání a dá se říci, že bez problému zvítězil 2:0.

Milán dominoval prakticky celému utkání a v prvním poločase měl pochopitelně více příležitostí. Pirlův střelecký pokus skončil vedle a brankou neskončil ani jeho přímý kop. Hrálo se převážně na polovině domácích, ale Bari také mělo zajímavé situace, i když jich nebylo tolik jako na straně Milána. Barreto se dokonce po kontaktu s Bonerou dožadoval pokutového kopu, nicméně rozhodčí údajný faul neviděl. Druhou zajímavou situací před brankou Milána byl závar, který nastal po koncovce Alvareze. Vzrušení ale bylo zbytečné neboť domácí hráč byl v ofsajdovém postavení.

Krásný Pirlův lehký centr nalezl Borriella, ten zakončil a v brance zastoupil Gilleta dobře postavený Bonucci. Milán, jak už bylo řečeno, byl lepší a do konce prvního poločasu šel zaslouženě do vedení. Ronaldinho lehce odcentroval na Borriella, jenž se do přihrávky krásně položil a poslal Rossoneri do vedení - 1:0. Tuto branku jsme mohli v letošní sezoně vidět již několikrát, podobně se Borriello trefil po centru Ronaldinha v zápase s Parmou nebo Sampdorií. Do konce prvního dějství už se nic nestalo, takže Milán vedl 1:0.

Také druhý poločas začal lépe Milán. Alexandre Pato pálil těsně vedle a prakticky podobně si vedl na druhé straně Donati. Bari se zlepšilo zhruba po hodině hry, přímý kop Barreta Abbiatiho vystrašil, ale nepřekvapil, domácí tak zahrávali pouze rohový kop. V 69. minutě vstřelili hosté důležitý druhý gól. Marek Jankulovski přihrál Ronaldinhovi, jeho střelu Gillet vyrazil a Alexandre Pato neměl problém vstřelit druhý gól Milána - 2:0.

Rossoneri kontrolovali výsledek ale domácím mohli závěr pořádně zdramatizovat. Autor druhé trefy Milána, Alexandre Pato přispěchal svému týmu na pomoc ale v pokutovém území fauloval Masiella a rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu. Zahrávání penalt má v týmu Bari na starosti Barreto a i tentokrát se ujal této nesmírně výhodné situace. Nicméně Barreta fantastickou robinzonádou zlikvidoval Abbiati a chycená penalta byla symbolickou milánskou tečkou za tímto utkáním.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

AS Bari 0 - 3 AC Milán

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

hmm no tak 3:1 ac(ronaldinho,pato,pato) bari( barreto)

Reagovat
smazaný uživatel

:-) 4-0 (ronaldinho, ronaldinho, pato, ronaldinho z penalty :-D)

Reagovat
smazaný uživatel

podeme to mať ťažké hlavne po tej LM ale verím v body..1:2 Pato,Borrielo

Reagovat
smazaný uživatel

Věrím ve vydřenou výhru Leo by mohl dneska postavit Adiyiaha je v nominaci, tak třeba se ke konci ukáže. Večer to bude ale těžká volba, hrajem hokej s rusákama.

Tak forza Milan a kdo neskáče není čech

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele