33. kolo
11.04.2010 15:00 CET
3 : 2
(1:2)

Reportáž

AC Siena - AS Bari 3:2

Ačkoliv šance Sieny na záchranu jsou už jen teoretické, její hráči nadále ukazují odhodlání bojovat a sezónu chtějí zakončit se ctí. Dnes to předvedli v zápase s Bari, v němž dvakrát prohrávali, ale nevzdali se a nakonec berou tři body za překvapivou výhru 3:2.

Bari zužitkovalo hned svou první šanci ve 13. minutě, kdy obraně utekl Barreto a měl dostatek prostoru na to, aby se podíval, kam mu nabíhá Rivas a následně mu adresoval přihrávku. Hostující záložník se už v zakončení nemýlil. Tento stav ale platit necelých pět minut, protože do vápna Galletti vtrhl Abdel Ghezzal a nechytatelnou ranou překonal Gilleta. Ani skóre 1:1 ale nemělo dlouhého trvání. Ve 22. minutě totiž opět úřadoval Barreto, jenž připravil míč pro Castilla a ten napodruhé překonal Curciho. Siena se snažila opět znovu rychle odpovědět, ale Larrondův pokus po Maccaroneho centru tentokrát zastavil Bonucci a Gillet si vyšlápl na střelu Ghezzala. Ještě před přestávkou byli oba gólmani vystaveni nebezpečných šancím soupeřů. Gillet si parádně poradil s Reginaldovou střelou a vzápětí na druhé straně vytáhl povedený zákrok také Curci, jenž po další Barretově přihrávce likvidoval Castilla.

Ve druhém poločase už ale kraloval Robur. Maccaroneho trestný kop byl sice zastaven na lajně, ale Ghezzal neváhal a nekompromisně propálil gólmana. Po hodině hry se tak začínalo znovu. Remíza ale v Sieně trvala jen pět minut, pak přišla rozhodující branka odpoledne, o kterou se postaral Rosi. Del Grossova rána sice opět skončila pouze na brankové čáře, ale proti dorážce Bari znovu nic nezmohlo a odjíždí s nepořízenou, prohrálo 2:3.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele