35. kolo
10.05.2009 15:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

US Lecce - SSC Neapol 1:1

Lecce vytěžilo z domácího zápasu proti Neapoli pouze bod za remízu 1:1 a je i nadále v přímém ohrožení sestupu. Na jihu Itálie byl k vidění ofenzivní fotbal plný šancí.

Už ve druhé minutě utkání měl dobrou příležitost kapitán Zanchetta, který zakončil závar před brankou Neapole střelou těsně vedle tyče. O chvíli později opět střílel Zanchetta a v 9. minutě hlavičkoval Papadopoulos vedle. Papadopoulos měl i další velkou šanci, když se ocitl naprosto sám před brankářem Navarrem, ale neprostřelil ho. Hráči Neapole začali hrozit až přesně po půlhodiny hry. To se řítili na domácí branku tři hráči na jednoho, nicméně mizerně zakončili.

O tři minuty později Neapol znovu utekla, tentokrát bylo zakončení mnohem lepší. K míči se dostal Pia a přízemní střelou překonal brankáře Lecce - 0:1. Pro aktivnější Lecce to byla těžká rána, nicméně, domácí se snažili dále. Neapol byla první půlhodinu neviditelná, ale v závěru utkání byla mnohem nebezpečnější než její soupeř. Pia měl další šanci, naštěstí domácí obrana odvrátila na roh. Ve 44. minutě odpískal rozhodčí kvůli ruce v pokutovém území penaltu a tu s přehledem proměnil kapitán Zanchetta - 1:1.

Šance pokračovaly na obou stranách i ve druhém poločase, tu první měl po krásné individuální akci domácí Konan, ale vystřelil vedle. V 66. minutě hlavičkoval Giacomazzi, ale stejně jako Konan mířil vedle. Závěrečný nápor Lecce v další branku nevyústil, a tak se oba týmy rozešly za remízového stavu 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele