36. kolo
17.05.2009 15:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

SSC Neapol - Turín FC 1:2

Turín zvítězil na Stadio San Paolo, připsal si první venkovní vítězství v sezoně a zároveň udělal velký krok k záchraně. Neapol porazil 2:1, ačkoliv po poločase prohrával.

V úvodu hry měl plné rukavice práce gólman Azzurri Navarro, jenž musel likvidovat dva pokusy Rolanda Bianchiho a také Rosinův trestný kop. Nakonec ale v závěru prvního dějství udeřila Neapol. Po spolupráci s Germanem Denisem se z branky radoval Inacio Pia'.

Hosté udělali do druhého poločasu dvě změny. Tou první byla hned o přestávce výměna Stelloneho za Rubina, druhá přišla ve 49. minutě, kdy zraněného Prataliho nahradil Ogbonna. Chvilku na to úřadoval střídající Stellone, jenž hlavičkou prodloužil míč na Bianchiho a ten vyrovnal. V 54. minutě mohl svou druhou branku přidat Pia', ale Colombovo zaváhání nevyužil. Piu poté vystřídal Russotto a okamžitě se mohl zapsat do listiny střelců, jenže těsně minul.

V 71. minutě nakonec dokonal Turín svůj obrat. Z takřka 30 metrů se z trestného kopu nádherně trefil Alessandro Rosina, pro nějž to byl teprve první letošní gól, který nedal z penalty. V posledních minutách hosty podržel gólman Sereni, a proto se může Toro radovat ze zisku důležitých třech bodů.

Autor: Ondřej Holzman / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele