6. kolo
05.10.2008 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Reggina Calcio - Calcio Catania 1:1

Na stadionu Oreste Granillo se zrodila remíza 1:1, hostující Catania vedla zásahou Michela Paolucciho, jenomže poté byl tentýž hráč vyloučen a domácí početní převahu využili. Na konečných 1:1 srovnával Andrea Costa.

Reggina začala velice aktivně, už po 120 sekundách nastřelil Franco Brienza břevno Bizzarriho branky. Brienza byl neúspěšný i po další ráně, tentokrát branku ale netrefil. Domácí dominovali první dvacetimutovce, jenomže se jim nepodařilo skórovat. Velice blízko k první brance utkání měl Davide Di Gennaro, ten se dostal k zakončení po rohovém kopu a brankář Albano Bizzarri znovu prokázal svoje kvality. Hostující brankář se měl co ohánět i proti akci Luky Vigianiho, záložník Regginy prokličkoval obranou Catanie, skvěle vybídl Brienzu, ale ten opět ztroskotal na skvělém Bizzarrim.

Catania měla jednu vážnější šanci po zakončení Mariana Izca, brankář Campagnolo však se střelou neměl vážnější problémy. Reggina sice měla více ze zápasu, ale první branku vstřelili hosté. Michele Paolucci se prosadil pěknou individuální akcí a pohotovou levačkou poslal Catanii do vedení – 0:1. O chvíli později si útočník hostujícího celku pokazil radost ze vstřeleného gólu, když obdržel druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch. Reggině stačilo na vyrovnání osm minut od Paolucciho vyloučení, Andrea Costa se nejlépe zorientoval v pokutovém území a vyrovnal na konečných 1:1. Kalábrijský celek se hnal do útoku, ale Catania pečlivě výsledek ubránila.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele