36. kolo
17.05.2009 15:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Reggina Calcio - Cagliari Calcio 2:1

Reggina zvládla domácí utkání s Cagliari, čímž si nejen zachovala šanci na záchranu, ale také se odpoutala od poslední příčky, kam se propadlo Lecce. Domácí v utkání prohrávali, ale nakonec skóre otočili a slavili výhru 2:1.

První šanci utkání si připravil Ceravolo, který střelou z první trefil pouze boční síť hostující branky. Reggina byla i v samotném úvodu aktivnější, nicméně byli to hosté, kteří jako první udeřili. V 18. minutě se totiž krásným průnikem prezentoval Lazzari a svým zakončením poslal hostující Cagliari do vedení - 0:1. Lazzari svým gólem hodně připomněl legendárního Dennise Bergkampa. Reggina se snažila o co nejrychlejší odpověď, a to se jí podařilo. Za sedm minut totiž vyrovnal Ceravolo, který využil dobré práce Hallfredssona - 1:1.

Regginu tento moment nastartoval, a ta mohla posléze vstřelit i další branky. Velkou šanci nevyužil Brienza, který hlavou sice nekonal brankáře Marchetti, jenomže míč nakonec do branky nesměřoval. Po změně stran, tedy ve 49. minutě strhli domácí vedení na svojí stranu. Cozza připravil míč pro Brienzu, který povedenou ranou do rohu Marchettiho branky stanovil skóre 2:1 pro domácí.

Reggina měla i další šance ale Marchetti zlikvidoval jak pokus Corradiho, tak střelu Cozzy. Domácí si konečný výsledek pohlídali a nadále mají šanci se zachránit. Do konce zbývají dvě utkání a Reggina ztrácí na sedmnácté místo čtyři body.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Lahvac-CZ

Těžko tipovat. Snad 2:1 ??

Reagovat
nemanja

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele